Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: baroness Songtekst: back where i belong

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: baroness - back where i belong ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van back where i belong? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van baroness! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van baroness en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals back where i belong .

Origineel

Tell me now Who's in charge here? I thought help was on the way It took so many years to get out of here Now I'm back where I belong Now I'm back where I belong Next to you Stuck to you Here's the rub... There's no difference Between poison and the cure When the one tastes so great it's a crying shame That I'm back where I belong Now I'm back where I belong Next to you Stuck with you Say goodnight to your mother Say a prayer for your father Wake me when the thunderclouds are rolling in Take me to a hazy sunday morning I heard your eyes and I touched your tongue When we were kids we never felt so young Take me to a hazy Sunday morning

 

Vertaling

Vertel het me nu Wie heeft hier de leiding? Ik dacht dat er hulp onderweg was Het heeft zoveel jaren gekost om hier weg te komen Nu ben ik terug waar ik hoor Nu ben ik terug waar ik hoor Naast jou Vast aan jou Hier is het probleem ... Er is geen verschil Tussen gif en genezing Als de ene zo lekker smaakt, is dat een schande Dat ik terug ben waar ik hoor Nu ben ik terug waar ik hoor Naast jou Opgescheept met jou Zeg welterusten tegen je moeder Bid voor je vader Maak me wakker als de onweerswolken naar binnen rollen Breng me naar een wazige zondagochtend Ik hoorde je ogen en ik raakte je tong aan Als kind voelden we ons nog nooit zo jong Breng me naar een wazige zondagochtend