Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: baroness Songtekst: if i have to wake up would you stop the rain

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: baroness - if i have to wake up would you stop the rain ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if i have to wake up would you stop the rain? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van baroness! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van baroness en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if i have to wake up would you stop the rain .

Origineel

Kill the lights! There's something wrong with today This isn't me This is on you All I can say, all I can do is wait Hold on We are birds in your hand Brace yourself One in the air ten in the sand Clip my wings and let me fall to you If I have to wake up Would you stop the rain If I try to fly away Open your arms and Wake up Take a dive Fill your lungs with summer rain Pace yourself Heavy the heart steady the hand One last taste of milk and gasoline Too long In a lunatic parade Aces high One of a kind ten of a pair Lifted up and crashing down on you If I have to wake up Would you stop the rain If I try to fly away Open your eyes Wake up Pull me to the ground If I have to fall down Let me fall to you

 

Vertaling

Doof de lichtjes! Er is iets mis met vandaag Dit ben ik niet Dit is voor jou Alles wat ik kan zeggen, het enige wat ik kan doen is wachten Hou vol We zijn vogels in je hand Zet je schrap Een in de lucht, tien in het zand Knip mijn vleugels en laat me op je vallen Als ik wakker moet worden Wil je de regen stoppen? Als ik probeer weg te vliegen Open je armen en Wakker worden Een duik nemen Vul je longen met zomerregen Tempo jezelf Zwaar het hart steun de hand Een laatste smaak van melk en benzine Te lang In een gekke parade Azen hoog One of a kind tien van een paar Opgetild en neergestort op je Als ik wakker moet worden Wil je de regen stoppen? Als ik probeer weg te vliegen Open je ogen Wakker worden Trek me op de grond Als ik moet vallen Laat me op je vallen