Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: baroness Songtekst: march to the sea

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: baroness - march to the sea ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van march to the sea? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van baroness! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van baroness en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals march to the sea .

Origineel

There was an anchor, there was a silver-sweet refrain. You tucked your fingers in between my troubled bones. And what you did next was second to none. You really let us down. You tied yourself up and jumped in the sea never toe home. You left me all alone Tell me when I will be whole again. There was a whisper. Once there were heralds and parades. You sang your secrets through the tolling of the day. The fugitive room, the The the the silence and the cries. The quickening beat, your march to the sea, never to return. Sweep my feet, you've taken all of me. Let me know, when you will let me go. Heroin, where did you take my friend? Tell me why, those ropes are hanging high? You left me alone.

 

Vertaling

Er was een anker, er was een zilverzoet refrein. Je stak je vingers tussen mijn onrustige botten. En wat je daarna deed was ongeëvenaard. Je hebt ons echt teleurgesteld. Je bond jezelf vast en sprong in de zee, nooit naar huis. Je liet me helemaal alleen Zeg me wanneer ik weer heel zal zijn. Er werd gefluisterd. Er waren eens herauten en optochten. Je zong je geheimen door de tol van de dag. De voortvluchtige kamer, de De de stilte en het gehuil. De versnellende beat, jouw mars naar de zee, om nooit meer terug te keren. Veeg mijn voeten, je hebt me allemaal meegenomen. Laat me weten wanneer je me laat gaan. Heroïne, waar heb je mijn vriend naartoe gebracht? Vertel me waarom, die touwen hangen hoog? Je liet me in de steek.