Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: barrerito Songtekst: o bom cabrito não berra

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: barrerito - o bom cabrito não berra ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van o bom cabrito não berra? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van barrerito! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van barrerito en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals o bom cabrito não berra .

Origineel

Tentaram me dar rasteira capoeira e rodapé. Falaram tanta besteira não quero dizer quem é. O inimigo faz a cova ele mesmo cai lá dentro. Meu sucesso se renova. O Brasil todo aprova meu progresso meu talento. O bom cabrito não berra. existe um velho ditado. Quem não tem medo não erra. O inimigo perde a guerra. Quando perde um bom soldado. Eu canto para o meu povo. porque sou artista nato. Tenho minha tradição. conheço o pulo do gato. Com Deus eu sempre consigo. ele é meu pai poderoso. Para não correr perigo. Me livre do inimigo. e também do invejoso

 

Vertaling

Ze probeerden me te laten struikelen. Ze spraken zo veel onzin dat ik niet wil zeggen wie het is. De vijand maakt het graf waar hij zelf in valt. Mijn succes is vernieuwd. Heel Brazilië keurt mijn vooruitgang en mijn talent goed. De goede geit schreeuwt niet. Er is een oud gezegde. Hij die niet bang is, dwaalt niet. De vijand verliest de oorlog. Als hij een goede soldaat verliest. Ik zing voor mijn volk omdat ik een geboren artiest ben. Ik heb mijn traditie. Ik weet hoe ik rond moet komen. Met God lukt het me altijd. Hij is mijn machtige vader. Dus ik zal niet in gevaar zijn. Bevrijd me van de vijand, en ook van de afgunstige.