Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: barrington levy Songtekst: why can't i touch you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: barrington levy - why can't i touch you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van why can't i touch you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van barrington levy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van barrington levy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals why can't i touch you .

Origineel

If you let me make love to you Then why can't I touch you? If you let me make love to you Then why can't I touch you? I'm not saying I want to change you I don't want to rearrange you If you let me make love to you Then why can't I touch you? If you let me make love to you Then why can't I touch you? From the very first moment I saw you It's been a different world From the very first moment I saw you It's been such a different world I seem to be a little bit stronger Each moment seems just a little bit Little bit longer Missing links and little kinks Have never been found and uncurled But you're still the same You're like a frozen flame Well it sure seems a shame You let me make love to you But you won't let me touch you When I leave you I'm going someplace That I've never been before When I leave you I'm going someplace That I've never been before Why don't you reach out and touch me Reach out and touch me If you let me make love to you Then why can't I touch you? If you let me make love to you Then why can't I touch you?

 

Vertaling

Als je me met je laat vrijen Waarom kan ik je dan niet aanraken? Als je me met je laat vrijen waarom kan ik je dan niet aanraken? Ik zeg niet dat ik je wil veranderen. Ik wil je niet herschikken Als je me met je laat vrijen Waarom mag ik je dan niet aanraken? Als je me met je laat vrijen Waarom kan ik je dan niet aanraken? Vanaf het allereerste moment dat ik je zag Het is een andere wereld geweest Vanaf het eerste moment dat ik je zag is het zo'n andere wereld geweest Ik lijk een beetje sterker te zijn Elk moment lijkt net een beetje een beetje langer Ontbrekende schakels en kleine knikjes Zijn nooit gevonden en ontkruld Maar je bent nog steeds dezelfde Je bent als een bevroren vlam Nou het lijkt zeker een schande Je laat me met je vrijen Maar je laat me je niet aanraken Als ik bij je wegga, ga ik ergens heen waar ik nog nooit geweest ben Als ik bij je wegga, ga ik ergens heen waar ik nog nooit geweest ben Waarom reik je niet uit en raak je me aan Steek je hand uit en raak me aan Als je me met je laat vrijen Waarom kan ik je dan niet aanraken? Als je me met je laat vrijen Waarom kan ik je dan niet aanraken?