Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: barry harris Songtekst: star eyes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: barry harris - star eyes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van star eyes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van barry harris! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van barry harris en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals star eyes .

Origineel

Star eyes, That to me is what your eyes are, Soft as stars in April skies are, Tell me some day you'll fulfill Their promise of a thrill. Star eyes, Flashing eyes in which my hopes rise, Let me show you where my heart lies. Let me prove that it adores That loveliness of yours. All my life I've felt Content to stargaze at the skies. Now I only want to to melt The stardust in your eyes. Star eyes, When if ever, will my lips know If it's me for whom those eyes glow? Makes no diff'rence where you are, Your eyes still hold my wishing star, Oh, star eyes, how lovely you are.

 

Vertaling

Ster ogen, Dat is wat jouw ogen voor mij zijn, Zacht als sterren in de hemel van april zijn, Zeg me dat je op een dag Hun belofte van een sensatie. Ster ogen, flitsende ogen waarin mijn hoop stijgt, Laat me je tonen waar mijn hart ligt. Laat me bewijzen dat het aanbidt Die lieflijkheid van jou. Mijn hele leven heb ik me Tevreden om naar de hemel te staren. Nu wil ik alleen nog maar smelten Het sterrenstof in je ogen smelten. Sterrenogen, Wanneer als ooit, zullen mijn lippen weten of ik het ben voor wie die ogen gloeien? Het maakt niet uit waar je bent, Jouw ogen houden nog steeds mijn wensster vast, O, sterrenogen, wat ben je mooi.