Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: barry manilow Songtekst: i believe in you and me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: barry manilow - i believe in you and me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i believe in you and me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van barry manilow! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van barry manilow en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i believe in you and me .

Origineel

I believe in you and me I believe that we will be In love eternally As far as I can see You will always be The one for me Oh yes you will I believe in dreams again I believe that love will never end And like the river finds the sea I was lost now I'm free I believe in you and me I will never leave your side I will never hurt your pride When all the chips are down I will always be around Just to be right there where you are my love Oh I love you boy I will never leave you out I will always let you in To places no one's ever been Deep inside can't you see I believe in you and me Maybe I'm a fool To feel the way I do But I would play the fool forever Just to be with you forever I believe in miracles Love's a miracle And baby you're a dream come true I was lost now I'm free I believe in you and me I was lost now I'm free girl I believe in you and me

 

Vertaling

Ik geloof in jou en mij Ik geloof dat we eeuwig verliefd zullen zijn Zover als ik kan zien zal jij altijd de ware voor mij zijn Oh ja, dat zal je Ik geloof weer in dromen Ik geloof dat liefde nooit zal eindigen En zoals de rivier de zee vindt Ik was verloren, nu ben ik vrij ik geloof in jou en mij Ik zal nooit van je zijde wijken Ik zal je trots nooit kwetsen Als alles tegenzit zal ik altijd in de buurt zijn Gewoon om daar te zijn waar je bent mijn liefste Oh ik hou van je jongen Ik zal je nooit buiten laten Ik zal je altijd binnenlaten Naar plaatsen waar nog nooit iemand is geweest Diep van binnen, zie je het niet? Ik geloof in jou en mij Misschien ben ik een dwaas Om te voelen zoals ik doe Maar ik zou voor altijd de dwaas spelen Alleen maar om voor altijd bij jou te zijn Ik geloof in wonderen Liefde is een wonder En schat jij bent een droom die uitkomt Ik was verloren, nu ben ik vrij Ik geloof in jou en mij Ik was verloren nu ben ik vrij meisje Ik geloof in jou en mij