Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: barry manilow Songtekst: singin' with the big bands

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: barry manilow - singin' with the big bands ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van singin' with the big bands? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van barry manilow! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van barry manilow en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals singin' with the big bands .

Origineel

If I wrote history And could pocket a moment for me It would be Singin' with the big bands I would turn back the clock For the time we'll be in for a shock Hearin me singin' with the big bands If I had me a genie inside Aladdin's lamp I'd tell him do your thing And like that I would be At the Paramount in '43 And I sing Ringin' in the good times Swingin' with the big boys Singin' with the big bands Singin' with the big bands If I had me a genie inside Aladdin's lamp I'd tell him Mr. Genie go on and do your thing And like that I would be At the Paramount in '43 And I sing Ringin' in the good times Singin' with the big boys Wingin' it in swing time Bringing back the big nose I'm jumpin with the Duke Stoppin with the King Cooler than the Kid Swinging everything I'm singin' with the big bands

 

Vertaling

Als ik geschiedenis schreef En een moment voor mij in mijn zak kon steken Het zou zijn Singin' with the big bands Ik zou de klok terugdraaien Want de tijd zal ons een schok geven Me horen zingen met de grote bands Als ik een geest had in Aladdin's lamp zou ik hem zeggen doe je ding En zo zou ik zijn In de Paramount in '43 En ik zing Ringin' in the good times Swingin' with the big boys Singin' with the big bands Singin' with the big bands Als ik een geest had in Aladdin's lamp zou ik hem zeggen Mr. Genie ga door en doe je ding En zo zou ik zijn In de Paramount in '43 And I sing Ringin' in the good times Singin' with the big boys Wingin' it in swing time Bringing back the big nose I'm jumpin with the Duke Stoppin with the King Cooler than the Kid Swinging everything I'm singin' with the big bands