Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: barry manilow Songtekst: sunshine on my shoulders

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: barry manilow - sunshine on my shoulders ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sunshine on my shoulders? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van barry manilow! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van barry manilow en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sunshine on my shoulders .

Origineel

Sunshine on my shoulders makes me happy Sunshine in my eyes can make me cry Sunshine on the water looks so lovely Sunshine almost always makes me high If I had a day that I could give you I'd give to you the day just like today If I had a song that I could sing for you I'd sing a song to make you feel this way Sunshine on my shoulders makes me happy Sunshine in my eyes can make me cry Sunshine on the water looks so lovely Sunshine almost always makes me high If I had a tale that I could tell you I'd tell a tale sure to make you smile If I had a wish that I could wish for you I'd make a wish for sunshine for all the while Sunshine on my shoulders makes me happy Sunshine in my eyes can make me cry Sunshine on the water looks so lovely Sunshine almost always makes me high Sunshine almost all the time makes me high Sunshine almost always

 

Vertaling

Zonneschijn op mijn schouders maakt me gelukkig Zonneschijn in mijn ogen kan me aan het huilen maken Zonneschijn op het water ziet er zo mooi uit Zonneschijn maakt me bijna altijd high Als ik een dag had die ik je kon geven zou ik je de dag van vandaag geven Als ik een lied had dat ik voor je kon zingen zou ik een liedje zingen om je zo te laten voelen Zonneschijn op mijn schouders maakt me gelukkig Zonneschijn in mijn ogen kan me aan het huilen maken Zonneschijn op het water ziet er zo mooi uit Zonneschijn maakt me bijna altijd high Als ik een verhaal had dat ik je kon vertellen zou ik een verhaal vertellen dat je zeker zou doen glimlachen Als ik een wens had die ik voor je kon doen zou ik een wens voor zonneschijn doen voor altijd Zonneschijn op mijn schouders maakt me gelukkig Zonneschijn in mijn ogen kan me aan het huilen maken Zonneschijn op het water ziet er zo mooi uit Zonneschijn maakt me bijna altijd high Zonneschijn maakt me bijna altijd high Zonneschijn bijna altijd