Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: barry manilow Songtekst: the air that i breathe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: barry manilow - the air that i breathe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the air that i breathe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van barry manilow! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van barry manilow en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the air that i breathe .

Origineel

If I could make a wish I think I'd pass Can't think of anything I need No cigarettes, no sleep, no light, no sound Nothing to eat, no books to read Making love with you Has left me peaceful warm and tired What more could I ask There's nothing left to be desired Peace came upon me and it leaves me weak Sleep, silent angel go to sleep Sometimes all I need Is the air that I breathe And to love you Sometimes all I need Is the air that I breathe And to love you Sometimes all I need Is the air that I breathe And to love you

 

Vertaling

Als ik een wens mocht doen, denk ik dat ik zou slagen Ik kan niets bedenken wat ik nodig heb Geen sigaretten, geen slaap, geen licht, geen geluid Niets te eten, geen boeken te lezen De liefde bedrijven met jou Heeft me vredig warm en moe gemaakt Wat kan ik nog meer vragen Er is niets meer om naar te verlangen Vrede is over mij gekomen en het laat me zwak achter Slaap, stille engel ga slapen Soms is alles wat ik nodig heb de lucht die ik inadem en van jou te houden Soms is alles wat ik nodig heb de lucht die ik inadem en van je te houden Soms is alles wat ik nodig heb de lucht die ik inadem en van je te houden