Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bart crow band Songtekst: forever

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bart crow band - forever ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van forever? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bart crow band! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bart crow band en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals forever .

Origineel

I can take what I feel cause I know its real and I know I love you and you came in my world and showed me whats real and I know my heart is yours to hold [chorus] cause you, you gave me hope and you, you showed me you cared and you said I was your best friend then you told me you'd love me forever so here please take my hand cause you are my heart and I wanna give it to you cause I wanna lay by your side the rest of my life today will you please be my wife will you [chorus] cause you, you gave me hope and you showed me you cared and you said I was your best friend then you told me you'd love me forever yeah you told me you'd love me forever [x2]

 

Vertaling

Ik kan nemen wat ik voel omdat ik weet dat het echt is en ik weet dat ik van je hou en jij kwam in mijn wereld en me liet zien wat echt is and I know my heart is yours to hold [chorus] cause you, you gave me hope and you, you showed me you cared and you said I was your best friend toen zei je me dat je voor altijd van me zou houden dus hier neem alsjeblieft mijn hand want jij bent mijn hart en ik wil het aan je geven want ik wil de rest van mijn leven aan je zijde liggen wil je vandaag alsjeblieft mijn vrouw zijn wil je [chorus] cause you, you gave me hope and you showed me you cared and you said I was your best friend then you told me you'd love me forever yeah you told me you'd love me forever [x2]