Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: basement jaxx Songtekst: everybody

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: basement jaxx - everybody ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van everybody? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van basement jaxx! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van basement jaxx en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals everybody .

Origineel

Sit tight if you want me to be your romeo Sit right if you gonna be my homieo Rah! Watch my face on the video Hear my tones - Breakout! - on the radio 'Cos I'll be rockin my big fat coat when I'm in the snow Make you shout 'Oi! Oi!' as you watch me go Can't be spending my time in the shadow Watch me twist my lime before I pogo Riding slick horse, on the rodeo Watch the competition fall like dominoes Cool it! Who you foolin'? In love with a movie star... Everybody What's your game, what's your game? Everybody What's your game? Everybody What's your game? Everybody What's your game? 'Cos we all got our ups and downs And we all got our bills to pay Everybody, everybody We all struggle everyday Mr Politician Are you there to help the working man? Don't let power run away with you Don't think we can't see through you

 

Vertaling

Sit tight if you want me to be your romeo Zit goed als je mijn homieo wilt zijn Rah! Kijk naar mijn gezicht op de video Hoor mijn tonen - Breakout! - op de radio 'Want ik zal rocken met mijn dikke vette jas als ik in de sneeuw ben Laat je roepen 'Oi! Oi!' als je me ziet gaan Ik kan mijn tijd niet in de schaduw doorbrengen Kijk hoe ik mijn limoen draai voor ik pogo Rijdend op een glad paard, op de rodeo Kijk hoe de concurrentie valt als dominostenen Cool it! Wie hou je voor de gek? Verliefd op een filmster... Iedereen Wat is je spel, wat is je spel? Iedereen Wat is jouw spel? Iedereen Wat is jouw spel? Iedereen What's your game? Want we hebben allemaal onze ups en downs En we hebben allemaal onze rekeningen te betalen Iedereen, iedereen We worstelen allemaal elke dag Meneer de politicus Bent u er om de werkende man te helpen? Laat de macht niet met u weglopen. Denk niet dat we je niet kunnen doorzien.