Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: basement jaxx Songtekst: hot cold

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: basement jaxx - hot cold ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hot cold? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van basement jaxx! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van basement jaxx en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hot cold .

Origineel

Don't nobody speak to me no more I wanna hear but can't hear you when you call Do you really mean it or have I just seemed to miss the point Whatever it is it's bringing me to boiling point [Chorus] Hot and cold Wet and warm Hot and cold Lets just make one thing we can all have when it all crumbles down Now I hear you talking some nonsense And I know it's peripheral and completely missable but Nicer than silence and the odd siren that would otherwise be all I hear Hot and cold Wet and warm Hot and cold I want to hear you hear you when you call [Chorus] It makes no sense at all to me It makes no sense at all to me Reach out try and slither under my skin Slide under me take my veins and go straight to the black hole within Now I hear you talking some nonsense And I know it's periphral and completely missable but Nicer than silence and the odd siren that would otherwise be all I hear Hot and cold Wet and warm Hot and cold I want to hear you hear you when you call [Chorus]

 

Vertaling

Niemand praat meer tegen me. Ik wil je horen maar kan je niet horen als je belt Meen je het echt of heb ik gewoon het punt gemist Wat het ook is het brengt me naar het kookpunt [refrein] Warm en koud Nat en warm Warm en koud Laten we gewoon één ding maken dat we allemaal kunnen hebben als het allemaal afbrokkelt Nu hoor ik je onzin uitkramen En ik weet dat het perifeer is en volledig te missen, maar Het is fijner dan stilte en de sirene die ik anders zou horen. Warm en koud. Nat en warm Warm en koud ik wil je horen als je roept [refrein] Het heeft geen zin voor mij Het heeft geen zin voor mij Reik uit en probeer onder mijn huid te glijden Glijd onder me door neem mijn aderen en ga recht naar het zwarte gat van binnen Now I hear you talking some nonsense En ik weet dat het perifeer is en volledig te missen, maar Mooier dan stilte en de vreemde sirene die ik anders alleen maar zou horen Warm en koud Nat en warm Warm en koud ik wil je horen als je roept [refrein]