Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: basement jaxx Songtekst: hot ’n cold

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: basement jaxx - hot ’n cold ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hot ’n cold? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van basement jaxx! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van basement jaxx en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hot ’n cold .

Origineel

Don't nobody speak to me no more I wanna hear but can't hear u when u call Do you really mean it or have I just seemed to miss the point Whatever it is it's bringing me to boiling point Hot and cold Wet and warm Hot and cold Lets just make one thing we can all have when it all crumbles down Now I hear u talking some nonsense And I know it's periphral and completely missable but Nicer than silence and the odd siren that would otherwise be all I hear Hot and cold Wet and warm Hot and cold I want to hear u hear u when u call Hot and cold Wet and warm Hot and cold Lets just make one thing we can all have when it all crumbles down It makes no sense at all to me It makes no sense at all to me Reach out try and slither under my skin Slide under me take my veins and go straight to the black hole within Now I hear u talking some nonsense And I know it's periphral and completely missable but Nicer than silence and the odd siren that would otherwise be all I hear Hot and cold Wet and warm Hot and cold I want to hear u hear u when u call Hot and cold Wet and warm Hot and cold Lets just make one thing we can all have when it all crumbles down

 

Vertaling

Niemand praat meer tegen mij. Ik wil je horen maar kan je niet horen als je belt Meen je het echt of heb ik gewoon het punt gemist Wat het ook is, het brengt me tot het kookpunt Heet en koud Nat en warm Warm en koud. Laten we één ding maken dat we allemaal kunnen hebben als het allemaal instort. Nu hoor ik je onzin uitkramen En ik weet dat het perifeer is en volledig te missen, maar Leuker dan stilte en de sirene die ik anders zou horen. Warm en koud. Nat en warm Warm en koud Ik wil je horen als je roept Warm en koud Nat en warm Warm en koud Laten we één ding maken dat we allemaal kunnen hebben als het allemaal instort. Het heeft geen zin voor mij Het heeft geen zin voor mij Reik uit en probeer onder mijn huid te glijden Glijd onder me door, neem mijn aderen en ga recht naar het zwarte gat binnenin Nu hoor ik je onzin praten En ik weet dat het perifeer is en volledig te missen, maar Leuker dan stilte en de sirene die ik anders zou horen. Warm en koud. Nat en warm Warm en koud Ik wil je horen als je roept Warm en koud Nat en warm Warm en koud Laten we één ding maken dat we allemaal kunnen hebben als het allemaal instort