Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: basement jaxx Songtekst: she s no good

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: basement jaxx - she s no good ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van she s no good? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van basement jaxx! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van basement jaxx en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals she s no good .

Origineel

So why do I yearn so So very much for you Hooked on adrenaline It's found and known to make me do what I do All my friends keep telling me She's no good I've been through the rain Trying to drive myself sane Monday morning, screw faces Get off the train Then I see two lovers until they smile into each others eyes And I think She's no good (She's no good) She's no good (She's no good) She's no good (No good) She's no good (She's no good) All my friends keep telling me She's no good Oh, I cannot learn this craziness, you like glue You got me in a guillotine Lady, what am I gonna do All my friends keep telling me She's no good She's no good (She's no good) She's no good (She's no good) She's no good (No good) She's no good (She's no good) My friends keep telling me She's no good I want her back (Oh, you know you need her like crack) I need her so I can't, I cannot let her go Then I see two lovers until they smile into each others eyes And I think of you I'm so good I'm so good I'm so good So, so good I'm so good for you and you know it I'm so good I'm so good I'm so good So, so good I'm so good for you and you know it Shes no good, oh I cant take it no more Shes oh, oh, oh So so so good Aw baby, oh I love you so now I dont know no no no

 

Vertaling

Dus waarom verlang ik zo Zo erg naar jou Verslaafd aan adrenaline Het is gevonden en bekend om me te laten doen wat ik doe Al mijn vrienden blijven me vertellen Ze deugt niet. I've been through the rain Proberen mezelf gezond te houden Maandagmorgen, rot op Ik stap uit de trein. Dan zie ik twee geliefden tot ze glimlachen in elkaars ogen En ik denk She's no good (She's no good) She's no good (She's no good) She's no good (Niet goed) She's no good (She's no good) Al mijn vrienden blijven me zeggen She's no good Oh, ik kan deze gekte niet leren, je houdt van lijm You got me in a guillotine Lady, what am I gonna do All my friends keep telling me She's no good She's no good (She's no good) She's no good (She's no good) She's no good (Niet goed) She's no good (She's no good) My friends keep telling me She's no good I want her back (Oh, you know you need her like crack) I need her so I can't, I cannot let her go Dan zie ik twee geliefden tot ze glimlachen in elkaars ogen En ik denk aan jou ik ben zo goed ik ben zo goed Ik ben zo goed Zo, zo goed Ik ben zo goed voor jou en dat weet je I'm so good I'm so good I'm so good Zo, zo goed Ik ben zo goed voor jou en dat weet je Shes no good, oh I cant cant take it no more Shes oh, oh, oh So so so so good Aw baby, oh I love you so now I don't know no no no