Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bassey shirley Songtekst: diamonds are forever

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bassey shirley - diamonds are forever ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van diamonds are forever? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bassey shirley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bassey shirley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals diamonds are forever .

Origineel

Diamonds are forever, they are all I need to please me They can stimulate and tease me They won't leave in the night I've no fear that they might desert me Diamonds are forever, hold one up and then caress it Touch it, stroke it and undress it I can see ev'ry part, nothing hides in the heart to hurt me I don't need love, for what good will love do me? Diamonds never lie to me For when love's gone, they'll lustre on Diamonds are forever, sparkling round my little finger Unlike men, the diamonds linger Men are mere mortals who are not worth going to your grave for I don't need love, for what good will love do me? Diamonds never lie to me For when love's gone, they'll lustre on Diamonds are forever, forever, forever

 

Vertaling

Diamanten zijn voor eeuwig, ze zijn alles wat ik nodig heb om mij te behagen Ze kunnen me stimuleren en plagen Ze gaan niet weg in de nacht Ik heb geen angst dat ze me verlaten Diamanten zijn voor eeuwig, hou er een omhoog en streel het dan Raak ze aan, streel ze en kleed ze uit Ik kan elk deel zien, niets verbergt zich in het hart om me pijn te doen Ik heb geen liefde nodig, want wat voor goeds zal liefde mij doen? Diamanten liegen nooit tegen mij Want als de liefde weg is, zullen ze blijven schitteren Diamanten zijn voor altijd, fonkelend rond mijn pink In tegenstelling tot mannen, blijven de diamanten hangen Mannen zijn gewone stervelingen die het niet waard zijn om voor naar je graf te gaan Ik heb geen liefde nodig, want wat voor goeds zal liefde mij doen? Diamanten liegen nooit tegen mij Want als de liefde weg is, zullen ze blijven schitteren Diamanten zijn voor altijd, voor altijd, voor altijd