Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bastian baker Songtekst: follow the wind

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bastian baker - follow the wind ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van follow the wind? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bastian baker! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bastian baker en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals follow the wind .

Origineel

I've closed my bedroom door Turned off the lights Downstairs they're spreading some rumors I don't like The message I've been waiting for two days Has made it's way, crossed oceans, it's not too late. Does the distance start to make you feel afraid? Can you love me as I am? but only see me from Time to Time? Trust me just as if I were here Or maybe teach me how to fly I feel a chill running through my body Every time I see your morning smile Will we risk it all? If it were up to me then I would take the chance. Even if I've heard a thousand tales Ruined by a sea, where no ship sails Does the distance start to make you feel afraid? Can you love me as I am? but only see me from Time to Time? Trust me just as if I were here Or maybe teach me how to fly Does the distance start to make you feel afraid? Can you love me as I am? but only see me from Time to Time? Trust me just as if I were here Or maybe teach me how to fly Or would you throw me to the ground pretending all the fault is mine Don't let the fire burning in you Turn into ashes the wind once blew

 

Vertaling

Ik heb de deur van mijn slaapkamer gesloten De lichten uitgedaan. Beneden zijn ze geruchten aan het verspreiden die ik niet leuk vind Het bericht waar ik al twee dagen op wacht Is onderweg, oceanen overgestoken, het is nog niet te laat. Begint de afstand je bang te maken? Kun je van me houden zoals ik ben? maar me alleen zien van tijd tot tijd? Vertrouw me gewoon alsof ik hier ben Of me misschien leren vliegen Ik voel een rilling door mijn lichaam gaan Elke keer als ik je ochtend glimlach zie Zullen we het allemaal riskeren? Als het aan mij lag, zou ik de kans nemen. Zelfs als ik duizend verhalen heb gehoord Verwoest door een zee, waar geen schip vaart Begint de afstand je bang te maken? Kun je van me houden zoals ik ben? maar me alleen zien van tijd tot tijd? Vertrouw me alsof ik hier ben Of me misschien leren vliegen Begint de afstand je bang te maken? Kun je van me houden zoals ik ben? maar me alleen zien van Tijd tot Tijd? Vertrouw me alsof ik hier ben Of misschien leer je me vliegen Of zou je me op de grond gooien doen alsof alle schuld bij mij ligt Laat het vuur dat in je brandt veranderen in as die de wind ooit blies