Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: batdorf rodney Songtekst: poor man s dream

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: batdorf rodney - poor man s dream ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van poor man s dream? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van batdorf rodney! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van batdorf rodney en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals poor man s dream .

Origineel

Seems my work is almost done think I've nearly reached the sun in my life I've been gone both ways and in between I know I chose the right road in my ear the poor mans dream Have no fears of growing old have no need or use for gold in my life I've been gone both ways and in between I know my day is coming in my ear the poor mans dream Ohh, I'm so grateful now for all the love in my heart Ohh, I'm so lucky now for being given such a good start Had a good time yeasterday all my fears have gone away in my life I've been gone both ways and in between today is a begining in my ear the poor mans dream

 

Vertaling

Het lijkt erop dat mijn werk bijna klaar is ik denk dat ik bijna de zon heb bereikt in mijn leven ben ik beide kanten opgegaan en daartussen ik weet dat ik de juiste weg heb gekozen in mijn oor de droom van de arme man heb geen angst om oud te worden heb geen behoefte aan of gebruik van goud in mijn leven heb ik beide wegen bewandeld en ertussenin Ik weet dat mijn dag komt in mijn oor de arme mans droom Ohh, ik ben zo dankbaar nu voor alle liefde in mijn hart Ohh, ik ben zo gelukkig nu dat ik zo'n goede start heb gekregen Had een goede tijd gisterdag al mijn angsten zijn verdwenen in mijn leven ben ik beide kanten opgegaan and in between vandaag is een begin in mijn oor de arme mans droom