Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bathory Songtekst: ring of gold

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bathory - ring of gold ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ring of gold? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bathory! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bathory en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ring of gold .

Origineel

Silver, the moon high over pond of water calm and dark Woe, mist, the breath of the dragon, sweeping down mountain side All still, the day asleep, the sun rests in nest of the Gods Afar high adventures await me, I hear my brothers calling Spring is here and the ice breaks free The endless sky and open sea I will sail where the Raven will lead me Fly on black wings, high and free I shall return with the wind the day From high adventures, swelling sail Autumn redes to Asa bay Meet me by the well where the water, crystal clear, flows free From deep within the great mountain towering to the sky I will be awaiting youing down treading the trails of clues Bare feet, let your hair down like the mist across the pond In dawn of time, before gods and man When earth and shy was first divided A star did fall into river deep A star of gold into silvery water While I sail, by this you shall remember me Wear it, yours forever to deep To bind us beyond end of time, to thee I give a ring of gold

 

Vertaling

Zilver, de maan hoog boven vijver van water kalm en donker Wee, mist, de adem van de draak, bergafwaarts vallend Stilstaand, de dag slapend, rust de zon in het nest van de goden Er wachten mij verre avonturen, hoor ik mijn broers roepen Het is lente en het ijs breekt los De eindeloze lucht en open zee Ik zal zeilen waar de Raaf mij zal leiden Vlieg op zwarte vleugels, hoog en vrij Ik zal de dag met de wind terugkeren Van hoge avonturen, zwellend zeil De herfst verkleurt naar de baai van Asa Ontmoet me bij de bron waar het water, kristalhelder, vrij stroomt Van diep in de grote berg torenhoog naar de hemel Ik zal op je wachten terwijl je de sporen van aanwijzingen betreedt Blote voeten, laat je haar zakken als de mist over de vijver In de vroege ochtend, voor goden en mensen Toen aarde en verlegen voor het eerst werden verdeeld Een ster viel diep in de rivier Een gouden ster in zilverachtig water Terwijl ik zeil, zul je me hierbij herinneren Draag hem, de jouwe voor altijd te diep Om ons voorbij het einde der tijden te binden, geef ik u een gouden ring