Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bay city rollers Songtekst: you made me believe in magic

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bay city rollers - you made me believe in magic ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you made me believe in magic? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bay city rollers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bay city rollers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you made me believe in magic .

Origineel

I believed all love had gone Had no strength to carry on Thought my world was upside down The day you walked into my life Went to work to set things right What's the secret that you used? Oh you made me believe in magic The moment I gazed into your eyes Well you made me believe in magic Your love brought magic to my life Now I'm filled with a new sense to be You gave my life harmony Love and you are all I, all I need, Oh you made me believe in magic The moment I gazed into your eyes Well you made me believe in magic Your love brought magic to my life Stay until our lives have to end To leave would be such a sin Girl you are my ev'ry, ev'rything Oh you made me believe in magic The moment I gazed into your eyes Well you made me believe in magic Your love brought magic to my life Oh you, made me believe in magic The moment I gazed into your eyes Well you made me believe in magic Your love brought magic to my life

 

Vertaling

Ik geloofde dat alle liefde was verdwenen Had geen kracht om door te gaan Ik dacht dat mijn wereld op zijn kop stond De dag dat je mijn leven binnenliep Ging werken om de zaken recht te zetten Wat is het geheim dat je hebt gebruikt? Oh, je liet me geloven in magie Het moment dat ik in je ogen staarde Je hebt me in magie doen geloven Jouw liefde bracht magie in mijn leven Nu ben ik gevuld met een nieuw gevoel om te zijn Je hebt mijn leven harmonie gegeven Liefde en jij bent alles wat ik, alles wat ik nodig heb, Oh, je liet me geloven in magie Het moment dat ik in je ogen staarde Je hebt me in magie doen geloven Jouw liefde bracht magie in mijn leven Blijf totdat ons leven moet eindigen Weggaan zou zo'n zonde zijn Meisje je bent mijn alles, alles Oh, je liet me geloven in magie Het moment dat ik in je ogen staarde Je hebt me in magie doen geloven Jouw liefde bracht magie in mijn leven Oh jij, deed me geloven in magie Het moment dat ik in je ogen staarde Je hebt me in magie doen geloven Jouw liefde bracht magie in mijn leven