Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: beach boys Songtekst: at my window

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: beach boys - at my window ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van at my window? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van beach boys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van beach boys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals at my window .

Origineel

Birds fly up. And down spinnin' round. Flyin' all around. From my window. A little brown sparraw came. Flutterin' down. Le moineau est venu. Se poser ma fenjtre. He came to my window. And as I watched him. I found myself reelin' and turnin' around. And the faster I ran. I ran out of breath and I fell to the ground. (Poof). Ahhhhhhhhhhhh. He came to my window. He came to my window. He came to my window. From their eyes. The people must look like miniature toys. Do do do do do. Do do do do do do. Fly away. Fly away. Fly away.

 

Vertaling

Vogels vliegen omhoog. En omlaag spinnend rond. Vliegen in het rond. Vanuit mijn raam. Een klein bruin mussenrauwtje kwam. Fladderend naar beneden. Le moineau est venu. Se poser ma fenjtre. Hij kwam naar mijn raam. En terwijl ik naar hem keek. merkte ik dat ik me omdraaide en omdraaide. En hoe sneller ik rende. raakte ik buiten adem en viel ik op de grond. (Poof). Ahhhhhhhhhhhhhh. Hij kwam naar mijn raam. Hij kwam naar mijn raam. Hij kwam naar mijn raam. Uit hun ogen. De mensen moeten eruit zien als miniatuur speelgoed. Doe doe doe doe. Doe doe doe doe. Vlieg weg. Vlieg weg. Vlieg weg.