Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Beach Boys Songtekst: In My Room

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Beach Boys - In My Room ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van In My Room? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Beach Boys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter B van Beach Boys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals In My Room .

Origineel

Beach Boys - In My Room There's a world where I can go and Tell my secrets to In my room. In my room. In this world I Lock out all my Worries and my fears In my room. In my room. Do my dreaming and my scheming. Lie awake and pray. Do my crying and my sighing. Laugh at yesterday. Now, it's dark and I'm al

 

Vertaling

Beach Boys - In My Room Er is een wereld waarin ik kan gaan en mijn geheimen kan vertellen in mijn kamer. In mijn kamer. In deze wereld sluit ik al mijn zorgen en angsten op mijn kamer. In mijn kamer. Doe mijn dromen en mijn gekonkel. Blijf wakker en bid. Doe mijn gehuil en mijn zuchten. Lach gisteren. Nu is het donker en ik ben het