Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: beach boys Songtekst: it's gettin' late

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: beach boys - it's gettin' late ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it's gettin' late? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van beach boys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van beach boys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it's gettin' late .

Origineel

It's gettin' late. I can't wait. Come-a-come-a little closer. You gotta tell me that you'll stay. I've been praying for this moment. Since the second I laid eyes on you. Minutes seem like hours. When you're gone. Girl I'm gettin' tired of waitin'. So stop your hesitatin'. I can't believe you keep me hangin' on. It's gettin late-ate-ate-ate. Ooo (it's gettin' late) time waits for no one. Love is a turn on. It's gettin' late. I can't wait. Come-a-come-a little closer. You gotta tell me that you'll stay. You got me in a situation. My love is risin' high. Don't let any more love pass us by. Girl, we can make it up to paradise. Just give it a try. So hurry now and girl make up your mind. It's gettin' late. Don't know how much more I can stand. It's gettin' late. Don't know how much more I can stand. Girl I need your lovin'. I'm so tired of waitin'. Come on there's no one else around. Ooo sweet girl it's gettin' late. So please don't hesitate. Been waitin' to get your defenses down.

 

Vertaling

Het wordt al laat. Ik kan niet wachten. Kom een beetje dichterbij. Je moet me zeggen dat je zult blijven. Ik heb gebeden voor dit moment. Sinds het moment dat ik je zag. Minuten lijken uren. Als je weg bent. Meisje, ik word moe van het wachten. Dus stop je aarzeling. Ik kan niet geloven dat je me laat wachten. Het wordt laat. Ooo (it's gettin' late) time waits for no one. Liefde is een opwelling. Het is al laat. Ik kan niet wachten. Kom een beetje dichterbij. Je moet me zeggen dat je zult blijven. Je hebt me in een situatie gebracht. Mijn liefde is hoog gestegen. Laat niet nog meer liefde aan ons voorbij gaan. Meisje, we kunnen het goedmaken tot het paradijs. Probeer het gewoon. Dus haast je nu en neem een beslissing. Het wordt al laat. Ik weet niet hoeveel ik nog kan verdragen. Het wordt al laat. Ik weet niet hoeveel ik nog kan verdragen. Meisje ik heb je liefde nodig'. Ik ben zo moe van het wachten. Kom op er is niemand anders in de buurt. Ooo lief meisje het wordt al laat. Dus aarzel alsjeblieft niet. Ik heb gewacht om je verdediging naar beneden te krijgen.