Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: beach boys Songtekst: san miguel

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: beach boys - san miguel ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van san miguel? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van beach boys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van beach boys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals san miguel .

Origineel

Started off the day with a thought. That took me far away. I think I found a place. Where I know I can be forever. It's down in San Miguel. (Lookin' for lookin' for lookin' for a lady). Could be in Mexico. Where you don't need no dough. I know I'm gonna go. Lookin' for the ladies of love. I go where I'm going. Goin' straight ahead. Down in to San Miguel. Over the top. We cross the border now. Headin' in to San Miguel. That's where I'm gonna go. (lookin for lookin for lookin' for a lady). Hope you will be comin' too. You can kick off your shoes. Come on it's time to go. Lookin' for the ladies of love. Ow ow. Yiyiyiyiyiyi. It's down in San Miguel. (Lookin for lookin for lookin for a lady). Could be in Mexico. Where you don't need no dough. I know I'm gonna go. Lookin' for the ladies of love. La la la la. La la la la. ....

 

Vertaling

Ik begon de dag met een gedachte. Die me ver weg bracht. Ik denk dat ik een plaats gevonden heb. Waar ik weet dat ik voor altijd kan zijn. Het is in San Miguel. (Lookin' for lookin' for lookin' for a lady). Het zou in Mexico kunnen zijn. Waar je geen geld nodig hebt. Ik weet dat ik ga. Lookin 'voor de dames van de liefde. Ik ga waar ik ga. Ik ga rechtdoor. Naar beneden naar San Miguel. Over de top. We gaan nu de grens over. Op weg naar San Miguel. Dat is waar ik heen ga. (lookin for lookin for lookin' for a lady). Ik hoop dat jij ook komt. Je kunt je schoenen uitdoen. Kom op het is tijd om te gaan. Lookin 'voor de dames van de liefde. Ow ow. Yiyiyiyiyiyiyi. Het is beneden in San Miguel. (Lookin for lookin for lookin for a lady). Zou in Mexico kunnen zijn. Waar je geen geld nodig hebt. Ik weet dat ik ga. Lookin 'voor de dames van de liefde. La la la la. La la la la. ....