Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: beach boys Songtekst: surfer girl

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: beach boys - surfer girl ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van surfer girl? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van beach boys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van beach boys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals surfer girl .

Origineel

Little surfer, little one. Made my heart come all undone. Do you love me?. Do you surfer girl?. My little surfer girl. I have watched you on the shore. Standing by the ocean's roar. Do you love me?. Do you surfer girl?. We could ride the surf together. While our love would grow. In my woody, I would take you. Everywhere I go. So I say from me to you. I will make your dreams come true. Do you love me?. Do you surfer girl?. My little surfer girl. Little one. Little one

 

Vertaling

Kleine surfer, kleintje. Maakte mijn hart helemaal los. Hou je van me? Hou je van me, surfmeisje? Mijn kleine surfmeid. Ik heb je bekeken aan de kust. Staand bij het gebrul van de oceaan. Hou je van me? Hou je van me, surfmeisje? We zouden samen in de branding kunnen surfen. Terwijl onze liefde zou groeien. In mijn woody, zou ik je meenemen. Overal waar ik ga. Dus zeg ik van mij tot jou. Ik zal je dromen laten uitkomen. Hou je van me? Hou je van me, surfmeisje? Mijn kleine surfmeid. Kleintje. Kleintje.