Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: beady eye Songtekst: dreaming of some space

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: beady eye - dreaming of some space ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dreaming of some space? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van beady eye! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van beady eye en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dreaming of some space .

Origineel

Gleaming. Dreaming of some space. Against my mind. Way I need my woman. Gleaming. Dreaming of some space. Against my mind. Way I need my woman. Gleaming. Dreaming of some space. Against my mind. Way I need my woman. Gleaming. Dreaming of some space. Against my mind. Way I need my woman. Gleaming. Dreaming of some space. Against my mind. Way I need my woman. She said she really wants to. Saved for you are amazed. She said she really wants to. Please do say how

 

Vertaling

Schitterend. Dromend van wat ruimte. Tegen mijn geest in. Zoals ik mijn vrouw nodig heb. Schitterend. Dromend van wat ruimte. Tegen mijn verstand in. Zoals ik mijn vrouw nodig heb. Schitterend. Dromend van wat ruimte. Tegen mijn verstand in. Zoals ik mijn vrouw nodig heb. Schitterend. Dromend van wat ruimte. Tegen mijn verstand in. Zoals ik mijn vrouw nodig heb. Schitterend. Dromend van wat ruimte. Tegen mijn verstand in. Zoals ik mijn vrouw nodig heb. Ze zei dat ze echt wil. Gered voor je versteld staat. Ze zei dat ze echt wil. Zeg alsjeblieft hoe