Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: beady eye Songtekst: face the crowd

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: beady eye - face the crowd ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van face the crowd? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van beady eye! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van beady eye en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals face the crowd .

Origineel

Time to face the people, take a gamble with your pride. Time for living, so take today or, take your turn to hide. It's out of my hands, out of my hands tonight. Time to smash the mirror, turn the temple upside down. It's out of my hands, out of my hands tonight. Turn your eyes to me, sing it like you talk so loud. Playing to the gallery, when you know. It's time to face the crowd. Sold communication, words don't matter, it's in the eyes. It's only living, don't lose yourself now in your disguise. It's out of your hands, out of your hands tonight. Turn your eyes to me, sing it like you talk so loud. Playing to the gallery, when you know. It's time to face the crowd. Face the crowd, face the crowd, face the crowd. Turn your eyes to me, let me see how real you are. You'll never understand, I'll stand up for every scar. Turn your eyes to me, sing it like you talk so loud. Playing to the gallery, when you know. It's time to face the crowd. Time to face the crowd, time to face the crowd. Time to face the crowd, time to face the crowd

 

Vertaling

Tijd om de mensen onder ogen te komen, neem een gok met je trots. Tijd om te leven, dus neem vandaag of, neem je beurt om je te verstoppen. Het is uit mijn handen, uit mijn handen vanavond. Tijd om de spiegel kapot te slaan, de tempel op zijn kop te zetten. Het is uit mijn handen, uit mijn handen vanavond. Draai je ogen naar mij, zing het zoals je zo hard praat. Spelen voor de galerij, als je het weet. Het is tijd om de menigte onder ogen te zien. Verkochte communicatie, woorden doen er niet toe, het zit in de ogen. Het is alleen maar leven, verlies jezelf nu niet in je vermomming. Het is uit je handen, uit je handen vanavond. Draai je ogen naar mij, zing het zoals je zo hard praat. Spelend voor de galerij, als je het weet. Het is tijd om de menigte onder ogen te komen. Gezicht naar de menigte, gezicht naar de menigte, gezicht naar de menigte. Draai je ogen naar me toe, laat me zien hoe echt je bent. Je zult het nooit begrijpen, ik zal opkomen voor elk litteken. Draai je ogen naar me toe, zing het zoals je zo hard praat. Spelend voor de galerij, wanneer je weet. Het is tijd om de menigte onder ogen te komen. Tijd om de menigte onder ogen te komen, tijd om de menigte onder ogen te komen. Tijd om de menigte onder ogen te komen, tijd om de menigte onder ogen te komen