Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bear in heaven Songtekst: ultimate satisfaction

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bear in heaven - ultimate satisfaction ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ultimate satisfaction? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bear in heaven! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bear in heaven en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ultimate satisfaction .

Origineel

There's a pleasant feeling in my hand it feels just as it should such a pleasant feeling in my hand it feels just as it should such a pleasant pleasant feeling your hand and knowing you're in pain from the top of my head I feel the feeling coming down all over me Ultimate satisfaction coming down all over me There is no better form of relief than that certain knowledge you're getting what you deserve makes my heart flutter with the spasm of my nerves from the top of my head I feel the feeling coming down all over me Ultimate satisfaction coming down all over me

 

Vertaling

Er is een aangenaam gevoel in mijn hand het voelt precies zoals het hoort zo'n prettig gevoel in mijn hand het voelt precies zoals het zou moeten voelen zo'n aangenaam aangenaam je hand te voelen en te weten dat je pijn hebt vanaf de top van mijn hoofd Ik voel het gevoel dat naar beneden komt over me heen Ultieme voldoening die naar beneden komt over me heen Er is geen betere vorm van opluchting dan de zekere wetenschap dat je krijgt wat je verdient doet mijn hart fladderen met de kramp van mijn zenuwen vanaf de top van mijn hoofd Ik voel het gevoel naar beneden komen over me heen Ultieme voldoening die naar beneden komt over me heen