Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Bear's Den Songtekst: Isaac

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Bear's Den - Isaac ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Isaac? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Bear's Den! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter B van Bear's Den en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Isaac .

Origineel

Isaac Bear's Den Isaac are you listening I watched it from afar I watched as the clouds began to part Issac can you see my now I've known you all my life And I worship the ground you walk upon Isaac will you never learn That a father's love must be earned Or your mother need not learn Isaac I have never seen you look so afraid With your head pressed so hard against the stone You look so alone I'm going to give all my love to you I'm going to give all my love to you I'm going to give all my love to you I'm going to give all my love to you Isaac are you listening I watched it from afar As your your life fell apart Isaac will you never learn That a father's love must be earned Or your mother need not learn How to…

 

Vertaling

Isaac Bear's Den Isaac, luister je Ik heb het van een afstand gezien Ik zag hoe de wolken uiteen gingen Issac kun je mijn nu zien Ik ken je mijn hele leven al En ik aanbid de grond waarop je loopt Isaac zal je nooit leren Dat de liefde van een vader verdiend moet worden Of je moeder hoeft niet te leren Isaac, ik heb je nog nooit zo bang gezien Met je hoofd zo hard tegen de steen gedrukt Je ziet er zo alleen uit Ik ga al mijn liefde aan jou geven Ik ga al mijn liefde aan jou geven Ik ga al mijn liefde aan jou geven Ik ga al mijn liefde aan jou geven Isaac, luister je Ik heb het van een afstand gezien Toen je je leven uit elkaar viel Isaac zal je nooit leren Dat de liefde van een vader verdiend moet worden Of je moeder hoeft niet te leren Hoe…