Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: beartooth Songtekst: one more

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: beartooth - one more ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van one more? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van beartooth! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van beartooth en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals one more .

Origineel

Sitting alone in my basement again Staring at the screen thinking what comes next I've been at this for days but the nights are worse The key's in my head but my mind is cursed Where's the moment of divine intervention Where's the moment of divine inspiration I'm saying I'm yelling I'm screaming this at myself One more song Give me one more song To free my head I need sound alone One more song Give me one more song To be content in this life unknown Patience is no longer a virtue I have I try to find emotion from my broken past Tossing and turning is what got me here Maybe sleep deprivation has kept my conscience clear Where's the moment with an ounce of salvation Where's the moment where I feel re-creation I'm saying I'm yelling I'm screaming this at myself One more song Give me one more song To free my head I need sound alone One more song Give me one more song To be content in this life unknown Please understand me I'm breathing not living I wanna know if my soul's worth saving Please understand me I'm breathing not living I wanna know if my soul's worth saving I wanna know if my soul's worth saving One more song Give me one more song To free my head I need sound alone One more song Give me one more song To be content in this life unknown

 

Vertaling

Ik zit weer alleen in mijn kelder Starend naar het scherm en denkend wat er nu komt. Ik ben hier al dagen mee bezig maar de nachten zijn erger De sleutel zit in mijn hoofd maar mijn geest is vervloekt Waar is het moment van goddelijke interventie Waar is het moment van goddelijke inspiratie Ik zeg Ik schreeuw Ik schreeuw dit tegen mezelf Nog één liedje Geef me nog één liedje Om mijn hoofd vrij te maken heb ik alleen geluid nodig Nog één liedje Geef me nog één lied Om tevreden te zijn in dit onbekende leven Geduld is niet langer een deugd die ik heb Ik probeer emotie te vinden uit mijn gebroken verleden Tossing and turning is what got me here Misschien heeft slaaptekort mijn geweten schoon gehouden Waar is het moment met een greintje verlossing Waar is het moment waar ik een herschepping voel? Ik zeg Ik schreeuw Ik schreeuw dit tegen mezelf Nog één lied Geef me nog één liedje Om mijn hoofd vrij te maken heb ik alleen geluid nodig Nog één liedje Geef me nog één lied Om tevreden te zijn in dit onbekende leven Begrijp me alsjeblieft Ik adem, ik leef niet Ik wil weten of mijn ziel het waard is gered te worden Begrijp me alsjeblieft Ik adem, ik leef niet Ik wil weten of mijn ziel het waard is gered te worden Ik wil weten of mijn ziel het waard is gered te worden Nog één liedje Geef me nog één liedje To free my head I need sound alone Nog een liedje Geef me nog één lied Om tevreden te zijn in dit onbekende leven