Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: beast coast Songtekst: rubberband

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: beast coast - rubberband ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rubberband? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van beast coast! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van beast coast en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rubberband .

Origineel

[Verse 1: Joey Bada$$] Uh, they say I'm criminally underrated Top five? Nah, more like the fuckin’ greatest Can't compare me to nobody Get slow bodied, the flow got it They speak up on the kid so highly How the fuck did this nigga doubt me? We could go there, we could talk about it Ask you niggas where you fuckin' found me I’ll go cash a check and then I catch a body I'll go kill a rapper, then I rap about it I'm a beast, got the whole Flatbush behind me, we deep How the whole team is elite? How? Bitch, don't you act like you don't know I got to get to the, get to the dough [Verse 2: Meechy Darko] I really hope you get everything you prayin' for Even if that thing you prayin' for my downfall Amen, hallelujah I say I'm number one, you say delusional Woke up like fuck that humble shit, I’m on my rumble shit Winners talk about winnin’, losers talk about other shit You never get what you deserve, just what you negotiate You want the bag, I want the safe Click-clack, nobody safe Clap, you look like fashion and my verses be like rappin' class I’m on the highway to Hell, I count my sins, then laugh and crash Acid God, stuffed a hundred grams inside the sandwich bag Money knots, so fat it's bustin' through the rubber bands [Chorus: Zombie Juice] I'm a rubber band man, so I always bounce back (Back) Countin’ up this bread, with the biscuit in my lap (Lap) Nigga act up, we gon' push his shit back, back, back I'm a rubber band man, so I always bounce back (Back) Countin' up this bread, with the biscuit in my lap (Lap) Nigga act up, we gon' push his shit back, back, back [Verse 3: Zombie Juice] I'm a little bit different, see My visual, delivery spiritual I'm not who you want me to be I am who I am, yeah, believe I'm the one I'm back on my bully, more Tyson than Fury, yeah Ice out the jewelry, too loud, they can't hear you Connected, we smokin' Your bitches be chuggin' white wine and tequila Need a bae with a body like Megan Thee Stallion, shit I love me a diva, none the concealer Might vacuum the seal if I need it We lookin' defeated? Nah, I'm walkin' like Jesus We at the Nobu Matsuhisa Zombie the logo, test us a no-no [Verse 4: Erick the Architect] Yeah, I spent some years on the road (Huh) Think it's time I come back home (Huh) Hoard that money like a cult Come into the jungle, ready for the brawl Every single summer, nigga let it off If it's any interest, then I pay the cost So these rubber bands closer to them grams I put that on Yams, I might get a Porsche, yeah Feed me diamonds, free medallions That's expensive diet, and what's bad for? I gotta ask for it but you scared to buy it Humble flex, I get crazy vibes So when I'm stressed, I know they ain't surprised That's a cool shirt but it ain't your size When I go berserk, I get laser sight When I'm in my feels, I blow a bag tonight [Chorus: Zombie Juice] I'm a rubber band man, so I always bounce back (Back) Countin' up this bread, with the biscuit in my lap (Lap) Nigga act up, we gon' push his shit back, back, back I'm a rubber band man, so I always bounce back (Back) Countin' up this bread, with the biscuit in my lap (Lap) Nigga act up, we gon' push his shit back, back, back [Outro] Shut the fuck up, see Shut the fuck up Shut the fuck up Shut the fuck up Shut the fuck up, bum ass nigga Haha, yo Bum ass nigga

 

Vertaling

[Verse 1: Joey Bada$] Uh, ze zeggen dat ik crimineel ondergewaardeerd ben Top vijf? Nah, meer als de fuckin' greatest Can't compare me to nobody Get slow bodied, the flow got it Ze spreken zo hoog over die jongen Hoe heeft deze neger aan mij getwijfeld? We kunnen erheen gaan, we kunnen erover praten. Ik vraag jullie waar jullie me gevonden hebben. Ik ga een cheque innen en dan vang ik een lijk. Ik ga een rapper vermoorden, en dan rap ik erover Ik ben een beest, heb heel Flatbush achter me staan, wij diep Hoe het hele team elite is? Hoe? Bitch, doe niet alsof je het niet weet. I got to get to the, get to the dough [Verse 2: Meechy Darko] Ik hoop echt dat je alles krijgt waar je voor bidt. Zelfs als dat ding waar je voor bid mijn ondergang is Amen, hallelujah I say I'm number one, you say delusional Wakker worden als fuck die nederige shit, Ik ben op mijn rumble shit Winnaars praten over winnen, verliezers praten over andere shit Je krijgt nooit wat je verdient, alleen wat je onderhandelt Jij wilt de tas, ik wil de kluis Click-clack, niemand is veilig Klap, je ziet eruit als mode en mijn verzen zijn als rappin' klasse Ik ben op de snelweg naar de hel, ik tel mijn zonden, dan lach ik en stort neer Acid God, honderd gram in een boterhamzakje gepropt Geldknopen, zo vet dat het door de elastiekjes breekt [Refrein: Zombie Juice] I'm a rubber band man, so I always bounce back (Terug) Countin 'up this bread, with the biscuit in my lap (Lap) Nigga act up, we gon' push his shit back, back, back I'm a rubber band man, so I always bounce back (Terug) Countin 'up this bread, with the biscuit in my lap (Lap) Nigga act up, we gon' push his shit back, back, back [Verse 3: Zombie Juice] I'm a little bit different, see My visual, delivery spiritual I'm not who you want me to be I am who I am, yeah, believe I'm the one I'm back on my bully, more Tyson than Fury, yeah Ice out the jewelry, too loud, they can't hear you Connected, we smokin' Jullie teven drinken witte wijn en tequila Need a bae with a body like Megan Thee Stallion, shit I love me a diva, none the concealer Might vacuum the seal if I need it Zien we er verslagen uit? Nah, ik loop als Jezus Wij bij de Nobu Matsuhisa Zombie het logo, test ons een no-no [Verse 4: Erick de Architect] Yeah, I spent some years on the road (Huh) Think it's time I come back home (Huh) Hoard dat geld als een sekte Kom in de jungle, klaar voor de knokpartij Every single summer, nigga let it off Als het enige rente is, dan betaal ik de kosten So these rubber bands closer to them grams Als ik dat op Yams zet, krijg ik misschien een Porsche, ja Geef me diamanten, gratis medaillons Dat is duur eten, en waar is dat slecht voor? Ik moet erom vragen maar je bent bang om het te kopen Humble flex, I get crazy vibes Dus als ik gestrest ben, weet ik dat ze niet verrast zijn Dat is een cool shirt maar het is niet jouw maat When I go berserk, I get laser sight When I'm in my feels, I blow a bag tonight [Chorus: Zombie Juice] I'm a rubber band man, so I always bounce back (Terug) Countin' up this bread, with the biscuit in my lap (Lap) Nigga act up, we gon' push his shit back, back, back I'm a rubber band man, so I always bounce back (Terug) Countin' up this bread, with the biscuit in my lap (Lap) Nigga act up, we gon' push his shit back, back, back [Outro] Hou je bek dicht, zie Hou je bek dicht Hou je bek dicht Shut the fuck up Hou je bek, kontneuker. Haha, yo Bum ass nigga