Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: beastie boys Songtekst: i don't know

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: beastie boys - i don't know ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i don't know? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van beastie boys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van beastie boys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i don't know .

Origineel

What's pleasing to the eye In the delusion of my sight Is not what I find when I reach into the light I have lost my mind I'm walking through time Deluded as the next guy Pretending and hoping to find That distant peace of mind I don't know Who does know? There is no Where to go It's not so simple as I try to wish But then again what is? There is no other worthy quest So on I go I don't know Who does know There is no Where to go I don't know Who does know Where to go I don't know I don't know I don't know I don't know

 

Vertaling

Wat een lust is voor het oog In de waan van mijn zicht is niet wat ik vind als ik in het licht reik Ik heb mijn verstand verloren Ik loop door de tijd Misleid als de volgende man Doen alsof en hopen te vinden die verre gemoedsrust te vinden Ik weet het niet. Wie weet het wel? Er is geen waar te gaan Het is niet zo simpel als ik zou willen Maar wat dan wel? Er is geen andere waardige zoektocht Dus ga ik verder Ik weet het niet. Wie weet het wel Er is geen Waarheen te gaan Ik weet het niet. Wie weet het wel Waarheen Ik weet het niet. Ik weet het niet. Ik weet het niet. Ik weet het niet.