Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: beat radio Songtekst: everything is temporary

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: beat radio - everything is temporary ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van everything is temporary? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van beat radio! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van beat radio en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals everything is temporary .

Origineel

Climbing up the stairs And I'm stumbling but I don't care And I'm with you but I'm just not there And I'm drifting through the sea Evening closes in And I don't know if its sink or swin And I think about what might have been But its just a memory I wanted to hold you There at the old hotel When I'm not with you I'm just an empty shell Telephones will ring And I guess I miss the simple things In the winter waking up to spring And you tell me you're alone I was scared to fail I was following a breadcrumb trail And its pushing me beyond the pale And I'm ready to go home Accidents happen Sometimes it feels like fate Something between us Suddenly radiates And in my secret heart A revolution starts The sun is burning through the clouds Meet me on Sunday night Wait for the northern lights Everything is temporary now. And the morning light comes crashing through And you sing your resurrection blues And you harmonize with skeletons But the melody is clear and true And this used to be a children's game And I don't know when but something changed And I couldnt tell you what it was But I know it doesn't feel the same.

 

Vertaling

Ik klim de trap op En ik struikel maar het kan me niet schelen En ik ben bij je maar ik ben er gewoon niet En ik drijf door de zee De avond komt dichterbij En ik weet niet of het zinken of zwemmen is En ik denk aan wat had kunnen zijn Maar het is slechts een herinnering I wanted to hold you Daar in het oude hotel When I'm not with you ben ik gewoon een leeg omhulsel Telefoons zullen rinkelen En ik denk dat ik de simpele dingen mis In de winter wakker worden voor de lente And you tell me you're alone Ik was bang om te falen Ik volgde een broodkruimelspoor En het duwt me voorbij de bleek En ik ben klaar om naar huis te gaan Ongelukken gebeuren Soms voelt het als het lot Iets tussen ons Plotseling straalt En in mijn geheime hart Begint een revolutie De zon brandt door de wolken Ontmoet me op zondagavond Wacht op het noorderlicht Alles is tijdelijk nu. En het ochtendlicht komt door En je zingt je wederopstanding blues En je harmoniseert met skeletten Maar de melodie is duidelijk en waar En dit was vroeger een kinderspel En ik weet niet wanneer maar er is iets veranderd En ik kan je niet vertellen wat het was Maar ik weet dat het niet hetzelfde voelt.