Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: beat union Songtekst: my heart starts beating

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: beat union - my heart starts beating ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my heart starts beating? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van beat union! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van beat union en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my heart starts beating .

Origineel

My heart, my heart, my heart starts beating Sometimes I feel I'm better off alone I won't be kissing her, and I will be missing her I'm lifeless on my own. Someone told me listen to your heart But now when I'm listening, I can't hear the beating Now that we're apart. I fell in love, for the first time. I was left numb, dead inside. It's something, that you can't see It's something you do to me [Chorus:] My heart, my heart, my heart starts beating [Repeat: x3] You bring me back to life Losing someone leaves a vacancy The pain that you can not kill, the whole that you can not fill With a memory They say that all good things must end. Without those three words you said, I feel like the living dead With you I can't pretend The final signs, there is no doubt I'm breathing in, I'm breathing out It's something that you can't see It's something you do to me [Chorus] You bring me back to life When I'm down, when I'm weak You are strong, and complete Then you shine like the sun, you are my only one Do you feel like I do? 'Cause you know my aim is true. And I must let you know My heart, my heart, my heart starts beating [Repeat: x3] You bring me back to life [Chorus] (Sometimes I feel I'm better off alone) (You bring me back to life) You bring me back to life Oh

 

Vertaling

Mijn hart, mijn hart, mijn hart begint te kloppen Soms voel ik dat ik beter alleen kan zijn Ik zal haar niet kussen, en ik zal haar missen Ik ben levenloos in mijn eentje. Iemand vertelde me te luisteren naar je hart Maar nu ik luister, kan ik het kloppen niet horen Nu dat we uit elkaar zijn. Ik werd verliefd, voor de eerste keer. Ik werd verdoofd achtergelaten, dood van binnen. Het is iets, dat je niet kunt zien Het is iets wat je me aandoet [Refrein:] Mijn hart, mijn hart, mijn hart begint te kloppen [Herhaling: x3] Je brengt me weer tot leven Iemand verliezen laat een leegte achter De pijn die je niet kunt doden, de leegte die je niet kunt vullen Met een herinnering Ze zeggen dat alle goede dingen moeten eindigen. Zonder die drie woorden die je zei, voel ik me als de levende doden Met jou kan ik niet doen alsof De laatste tekenen, er is geen twijfel Ik adem in, ik adem uit Het is iets dat je niet kunt zien. Het is iets wat je me aandoet [refrein] Je brengt me weer tot leven When I'm down, when I'm weak Je bent sterk, en compleet Dan schijn je als de zon, je bent mijn enige Voel jij je net als ik? 'Want je weet dat mijn doel waar is. En ik moet je laten weten Mijn hart, mijn hart, mijn hart begint te kloppen [Herhaal: x3] You bring me back to life [Chorus] (Soms voel ik dat ik beter af ben alleen) (You bring me back to life) You bring me back to life Oh