Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: beatallica Songtekst: ...and justice for all my loving

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: beatallica - ...and justice for all my loving ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ...and justice for all my loving? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van beatallica! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van beatallica en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ...and justice for all my loving .

Origineel

Close your eyes and I'll kiss you The hammer crushes you, Justice is seeking no truth And then while I'm away I can't believe the price you pay As I send justice for all my loving to you All my loving I will send to you All my loving, find it so sad but true I'll pretend that I'm kissing, Lady Justice I'm pissing Justice lost, raped, and gone for you The ultimate in vanity, exploiting their supremacy As I send justice for all my loving to you

 

Vertaling

Sluit je ogen en ik zal je kussen De hamer verplettert je, Gerechtigheid zoekt geen waarheid En dan terwijl ik weg ben Ik kan de prijs niet geloven die je betaalt Als ik gerechtigheid stuur voor al mijn liefde naar jou Al mijn liefde stuur ik naar jou Al mijn liefde, vind het zo triest maar waar Ik zal doen alsof ik kus, Vrouwe Justitia ik pis Gerechtigheid verloren, verkracht, en weg voor jou Het ultieme in ijdelheid, het uitbuiten van hun suprematie Terwijl ik gerechtigheid voor al mijn liefde naar jou stuur