Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: beatles Songtekst: anything you need

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: beatles - anything you need ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van anything you need? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van beatles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van beatles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals anything you need .

Origineel

You don't realize how much I need you, Love you all the time And never leave you. Please come on back to me. I'm lonely as can be. I need you. Said you had a thing or two to tell me. How was I to know You would upset me? I didn't realize As I looked in your eyes You told me, oh yes, you told me you don't want my lovin' anymore. That's when it hurt me and feeling like this I just can't go on anymore. Please remember how I feel about you, I could never really live without you. So, come on back and see Just what you mean to me. I need you. (repeat) I need you. I need you.

 

Vertaling

Je beseft niet hoe hard ik je nodig heb, Ik hou de hele tijd van je en je nooit zal verlaten. Kom alsjeblieft terug naar mij. Ik ben zo eenzaam als maar kan zijn. Ik heb je nodig. Je zei dat je me een paar dingen te vertellen had. Hoe kon ik weten Dat je me van streek zou maken? Ik realiseerde me niet Toen ik in je ogen keek Je vertelde me, oh ja, je vertelde me dat je niet meer wilt mijn lovin '. That's when it hurt me and feeling like this Ik kan gewoon niet meer verder. Onthoud alsjeblieft wat ik voor je voel, Ik zou nooit echt zonder je kunnen leven. Dus, kom terug en zie wat je voor me betekent. Ik heb je nodig. (herhaal) Ik heb je nodig. Ik heb je nodig.