Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: beatles Songtekst: can t bye my love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: beatles - can t bye my love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van can t bye my love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van beatles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van beatles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals can t bye my love .

Origineel

Can't buy me love, love Can't buy me love I'll buy you a diamond ring my friend if it makes you feel alright I'll get you anything my friend if it makes you feel alright 'Cause I don't care too much for money, money can't buy me love I'll give you all I got to give if you say you love me too I may not have a lot to give but what I got I'll give to you I don't care too much for money, money can't buy me love Can't buy me love, everybody tells me so Can't buy me love, no no no, no

 

Vertaling

Liefde is niet te koop, liefde Je kunt geen liefde voor me kopen Ik koop je een diamanten ring mijn vriend als je je daardoor goed voelt Ik koop alles voor je, mijn vriend, als je je daardoor goed voelt Cause Ik geef niet veel om geld, geld kan geen liefde voor me kopen Ik geef je alles wat ik te geven heb als jij zegt dat je ook van mij houdt Ik heb misschien niet veel te geven, maar wat ik heb, geef ik aan jou I don't care too much for money, money can't buy me love Je kunt me geen liefde kopen, iedereen zegt het me Je kunt geen liefde voor me kopen, nee nee nee, nee