Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: beatles Songtekst: hold me tight

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: beatles - hold me tight ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hold me tight? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van beatles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van beatles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hold me tight .

Origineel

It feels so right now, hold me tight, Tell me I'm the only one, And then I might, Never be the lonely one. So hold me tight, to-night, to-night, It's you, you you you, oh, oh, oh, oh. Hold me tight, Let me go on loving you, To-night to-night, Making love to only you, So hold me tight, to-night, to-night, It's you, you you you, oh, oh, oh, oh. Don't know what it means to hold you tight, Being here alone tonight with you, It feels so right now. Hold me tight, Tell me I'm the only one, And then I might, Never be the lonely one, So hold me tight, to-night, to-night, It's you, you you you, oh, oh, oh, oh. Don't know what it means to hold you tight, Being here alone tonight with you, It feels so right now. Hold me tight, Let me go on loving you, To-night, to-night, Making love to only you, So hold me tight, to-night, to-night, It's you, you you you, oh, oh, oh, oh. You oh oh

 

Vertaling

Het voelt zo goed nu, hou me stevig vast, Zeg me dat ik de enige ben, En dan zal ik misschien, Nooit de eenzame zijn. So hold me tight, to-night, to-night, It's you, you you you, oh, oh, oh, oh. Hou me stevig vast, Laat me van je blijven houden, vannacht, vannacht, De liefde bedrijven met jou alleen, So hold me tight, to-night, to-night, It's you, you you you, oh, oh, oh, oh. Ik weet niet wat het betekent om je stevig vast te houden, Om hier alleen te zijn vanavond met jou, Het voelt zo goed nu. Hou me stevig vast, Zeg me dat ik de enige ben, En dan zal ik misschien, Nooit de eenzame zijn, So hold me tight, to-night, to-night, It's you, you you you, oh, oh, oh, oh. Ik weet niet wat het betekent om je stevig vast te houden, Om hier alleen te zijn vanavond met jou, Het voelt zo goed nu. Hou me stevig vast, Laat me van je blijven houden, Vannacht, vannacht, Making love to only you, So hold me tight, to-night, to-night, It's you, you you you, oh, oh, oh, oh. Jij oh oh