Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Beatles Songtekst: I Mi Mine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Beatles - I Mi Mine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I Mi Mine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Beatles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter B van Beatles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I Mi Mine .

Origineel

"I Me Mine" All through the day, I me mine I me mine, I me mine All through the night, I me mine I me mine, I me mine Now they're frightened of leaving it Everyone's weaving it Coming on strong all the time All through the day I me mine I-I-me-me-mine, I-I-me-me-mine I-I-me-me-mine, I-I-me-me-mine All I can hear, I me mine I me mine, I me mine Even those tears, I me mine I me mine, I me mine No-one's frightened of playing it Everyone's saying it Flowing more freely than wine All through the day I me mine I-I-me-me mine, I-I-me-me mine I-I-me-me mine, I-I-me-me mine All I can hear, I me mine I me mine, I me mine Even those tears, I me mine I me mine, I me mine No-one's frightened of playing it Everyone's saying it Flowing more freely than wine All through your life I me mine

 

Vertaling