Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: beatles Songtekst: please mr postman

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: beatles - please mr postman ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van please mr postman? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van beatles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van beatles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals please mr postman .

Origineel

Wait, oh yes wait a minute mister postman Wait, wait mister postman Mister postman look and see Is there a letter in your bag for me I been waiting a long long time Since I heard from that girl of mine There must be some word today From my girlfriend so far away Please Mister postman look and see If there's a letter, a letter for me I been standing here waiting Mister postman So patiently For just a card or just a letter Saying she's returning home to me Mister postman look and see Is there a letter in your bag for me I been waiting a long long time Since I heard from that girl of mine So many days you passed me by See the tear standing in my eye You didn't stop to make me feel better By leaving me a card or a letter So Mister postman look and see Is there a letter in your bag for me I been waiting a long long time Since I heard from that girlfriend of mine You gotta wait a minute, wait a minute You gotta wait a minute, wait a minute You gotta wait a minute, wait a minute You gotta check it and see, one more time for me You gotta wait a minute, wait a minute You gotta wait a minute, wait a minute You gotta wait a minute, wait a minute Deliver the letter, the sooner the better You gotta wait a minute, wait a minute You gotta wait a minute, wait a minute You gotta wait a minute, wait a minute

 

Vertaling

Wacht, oh ja wacht even meneer de postbode Wacht, wacht meneer de postbode Meneer de postbode kijk en zie Zit er een brief voor mij in uw tas Ik wacht al een hele lange tijd Sinds ik hoorde van dat meisje van mij Er moet vandaag iets zijn Van mijn vriendin zo ver weg Alstublieft meneer de postbode kijk en zie Als er een brief is, een brief voor mij Ik sta hier al een tijdje te wachten, meneer de postbode. Zo geduldig Op een kaart of een brief waarin staat dat ze naar me terugkomt Meneer de postbode kijk en zie Zit er een brief in je tas voor mij Ik wacht al een hele lange tijd Sinds ik hoorde van dat meisje van mij Zoveel dagen ben je aan me voorbij gegaan Zie de traan in mijn oog Je stopte niet om me beter te laten voelen Door me een kaart of een brief achter te laten Dus meneer de postbode kijk en zie Zit er een brief in je tas voor mij Ik wacht al een hele lange tijd Sinds ik hoorde van die vriendin van mij Je moet een minuutje wachten, wacht een minuutje Je moet een minuutje wachten, wacht een minuutje Je moet een minuutje wachten, wacht een minuutje Je moet het controleren en zien, nog een keer voor mij Je moet een minuutje wachten, wacht een minuutje Je moet een minuutje wachten, wacht een minuutje Je moet een minuutje wachten, wacht een minuutje Bezorg de brief, hoe eerder hoe beter Je moet een minuutje wachten, wacht een minuutje Je moet een minuutje wachten, wacht een minuutje Je moet een minuutje wachten, wacht een minuutje