Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: beatriz messias Songtekst: meus limites

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: beatriz messias - meus limites ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van meus limites? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van beatriz messias! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van beatriz messias en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals meus limites .

Origineel

Um dia percebi. Que meus limites estavam lá. Meus medos minha dor. Traga comigo, eu sei. Tentei me conhecer. Quis entender o amor. Me libertar sonhei. Da mesmice que sempre impera. Hoje estou certo. Tudo é incerto. Cada vez que o mundo gira. Ele tira tudo do lugar. Hoje sou livre. Torcendo para o mundo não parar. Hoje sou livre. Ajudando a tirar tudo de lugar. Ser livre pra viver. A vida sem seguir padrões. Opiniões talvez, jamais imposições. Lutar até o fim. Por meus sonhos vou aonde for. E não vou desistir. A incerteza deixei pra trás

 

Vertaling

Op een dag realiseerde ik me. Dat mijn grenzen er waren. Mijn angsten, mijn pijn. Neem het mee. Ik weet het. Ik probeerde mezelf te leren kennen. Ik wilde de liefde begrijpen. Ik droomde ervan mezelf te bevrijden Van de eenzijdigheid die altijd heerst. Vandaag zeker. Alles is onzeker "Elke keer als de wereld draait. Het haalt alles van zijn plaats Vandaag ben ik vrij. Hopend dat de wereld niet stopt. Vandaag ben ik vrij. Helpen om alles van zijn plaats te krijgen. Om vrij te zijn om te leven. Leven zonder patronen te volgen. Meningen misschien, nooit opleggen. Om te vechten tot het einde. Voor mijn dromen ga ik waar ik ook ga. En ik geef het niet op. De onzekerheid die ik achterliet