Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: beausoleil Songtekst: it's you i love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: beausoleil - it's you i love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it's you i love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van beausoleil! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van beausoleil en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it's you i love .

Origineel

You know I love you, want you to love me too Let's get together, like old folks used to do We'll get married, go to Paris Come here, it's me, it's you I love. I'll be your little boy, you'll be my little girl We'd go round and round, round this crazy world Even in the rain, we'll go hand in hand Come here, it's me, it's you I love. No matter what the people say, we'll do things our way We'd be together, each and every day When you are blue, I'd be there with you Come here, it's me, it's you I love. You know I love you, want you to love me too Let's get together, like old folks used to do We'll get married, go to Paris Come here, it's me, it's you I love. I'll be your little boy, you'll be my little girl We'd go round and round, round this crazy world Even in the rain, we'll go hand in hand Come here, it's me, it's you I love.

 

Vertaling

Je weet dat ik van je hou, en dat ik wil dat jij ook van mij houdt. Laten we samenkomen, zoals de oude mensen vroeger deden We gaan trouwen, naar Parijs Kom hier, ik ben het, jij bent het waar ik van hou. Ik zal je kleine jongen zijn, jij zult mijn kleine meid zijn We zouden rond en rond gaan, rond deze gekke wereld Zelfs in de regen, gaan we hand in hand Kom hier, ik ben het, jij bent het waar ik van hou. Het maakt niet uit wat de mensen zeggen, we doen de dingen op onze manier We zullen samen zijn, elke dag Als je blauw bent, zal ik bij je zijn Kom hier, ik ben het, jij bent het waar ik van hou. Je weet dat ik van je hou, ik wil dat je ook van mij houdt Laten we samenkomen, zoals de oude mensen vroeger deden We zullen trouwen, naar Parijs gaan Kom hier, ik ben het, jij bent het waar ik van hou. Ik zal je kleine jongen zijn, jij zult mijn kleine meid zijn We zouden rond en rond gaan, rond deze gekke wereld Zelfs in de regen, gaan we hand in hand Kom hier, ik ben het, jij bent het waar ik van hou.