Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bebo norman Songtekst: everything

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bebo norman - everything ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van everything? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bebo norman! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bebo norman en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals everything .

Origineel

When day is over I'll be the color in the sky If darkness lingers I'll be the flame that gives you light I just want you to notice I just want you to feel the same I just want you to notice That I just want to be your everything I just want to be your everything On my shoulder There is a place for you to cry I'll be your shelter When there is nowhere left to hide Sometimes I see you cry When you watch the sun go down You're magical, so beautiful, and I

 

Vertaling

Als de dag voorbij is zal ik de kleur in de lucht zijn Als de duisternis blijft hangen zal ik de vlam zijn die je licht geeft Ik wil alleen dat je het merkt Ik wil alleen maar dat je hetzelfde voelt Ik wil alleen maar dat je merkt Dat ik gewoon je alles wil zijn Ik wil alleen maar jouw alles zijn Op mijn schouder Er is een plek voor jou om te huilen Ik zal je schuilplaats zijn Als je je nergens meer kunt verstoppen Soms zie ik je huilen Als je de zon onder ziet gaan Je bent magisch, zo mooi, en ik