Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bebo norman Songtekst: so afraid

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bebo norman - so afraid ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van so afraid? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bebo norman! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bebo norman en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals so afraid .

Origineel

Take my heart, and wring it out In your hands and watch it all collapse Take your love, and drive it in Into my soul, and never leave again [Chorus] Cause I am so afraid That I'll find myself alone Looking for a savior, looking for a home I am so afraid That I'll find myself alone Lookin for a savior, lookin for a home So don't leave me here alone Don't leave me here alone All your hope, and all my pride All this time to watch it all collide When everyone seems to say, â??You can work it outâ?? Under my skin, I'm shaking And I can't get out [Chorus] So don't leave me here This is not what you said It's all in my head When I throw my anger at you instead So don't give up on me I want to believe That you'll never leave me But I am so afraid That I'll find myself alone Lookin for a savior, lookin for a home I am so afraid That I'll find myself alone Deep into the ages, deep into the foam I am so afraid That I'll find myself alone Lookin for a savior, lookin for a home So don't leave me here alone Don't leave me here alone

 

Vertaling

Neem mijn hart, en wring het uit In je handen en kijk hoe alles in elkaar stort Neem je liefde, en drijf het naar binnen in mijn ziel, en ga nooit meer weg [refrein] Cause Ik ben zo bang Dat ik mezelf alleen zal vinden Op zoek naar een redder, op zoek naar een thuis Ik ben zo bang That I'll find myself alone Op zoek naar een redder, op zoek naar een thuis Dus laat me hier niet alleen Laat me hier niet alleen Al je hoop, en al mijn trots Al die tijd om het allemaal te zien botsen Wanneer iedereen lijkt te zeggen, Je komt er wel uit. Onder mijn huid, ben ik aan het trillen And I can't get out [Chorus] So don't leave me here Dit is niet wat je zei Het zit allemaal in mijn hoofd When I throw my an anger at you instead Dus geef me niet op Ik wil geloven Dat je me nooit zult verlaten Maar ik ben zo bang That I'll find myself alone Zoekend naar een redder, zoekend naar een thuis Ik ben zo bang That I'll find myself alone Diep in de eeuwen, diep in het schuim I am so afraid That I'll find myself alone Zoekend naar een redder, zoekend naar een thuis Dus laat me hier niet alleen Laat me hier niet alleen