Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bebo norman Songtekst: walking away

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bebo norman - walking away ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van walking away? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bebo norman! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bebo norman en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals walking away .

Origineel

I step outside into the light. And as I walk and talk and say good-bye I cannot smile, I cannot cry these feelings so extreme, please tell me why. Walking away, why must the season's change take me away from ones that I love? walking away, why must the feelings change and take me away? I'm crying Lord, please don't fail me now. Days of dust go rambling by, running cicles around my dreams and my life. By the stare found deep in her eyes A fleeting glimpse of love is passing her by. Chorus

 

Vertaling

Ik stap naar buiten in het licht. En terwijl ik loop en praat en afscheid neem kan ik niet lachen, kan ik niet huilen deze gevoelens zo extreem, vertel me alsjeblieft waarom. Weglopen, waarom moet de verandering van het seizoen me weghalen van degenen die ik liefheb? weglopen, waarom moeten de gevoelens veranderen en mij wegnemen? Ik huil Heer, laat me nu alstublieft niet in de steek. Dagen van stof dwarrelen voorbij, met ijspegels rond mijn dromen en mijn leven. Door de blik diep in haar ogen Een vluchtige glimp van liefde gaat aan haar voorbij. Refrein