Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: becca schack Songtekst: your restaurant

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: becca schack - your restaurant ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van your restaurant? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van becca schack! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van becca schack en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals your restaurant .

Origineel

One day i'll come by your restaurant In disguise, big sunglasses on You'll walk up to me, real slow Hand me a menu and say hello Look so sweet so I offer you a seat Smile and already i feel the heat turn on Got nothing to fear (nothing to fear) You captivate me You fascinate me You elevate me Oooh You magnetize You tantalize me You mesmerize me Ride ride ride ride with me Ride ride ride ride with me, with me Let's go Suddenly you'll say "Hey, haven't we met?" I'll "Yeah, in another life, i bet. With no regret." So we'll talk for awhile and share a little laugh Feels real nice just to have a little chat It's funny how things come around and knock your feet off the ground Got nothing to fear (nothing to fear) You captivate me You fascinate me You elevate me Oooh You magnetize You tantalize me You mesmerize me Ride ride ride ride with me Ride ride ride ride with me, with me Let's go Eyes sparkle Dimples smile Still feel your kiss burn on my lips for awhile Then you'll take my hand and ask me to run away with you And we'll fall in love the way I always wanted to Yeah, I could spend a whole lifetime with you I could never get tired of eyes that blue Got nothing to fear, when you are here Got nothing to fear, when you are here You captivate me You fascinate me You elevate me Oooh You magnetize You tantalize me You mesmerize me Ride ride ride ride with me Ride ride ride ride with me, with me Let's go

 

Vertaling

Op een dag kom ik langs in je restaurant In vermomming, grote zonnebril op Je loopt naar me toe, heel langzaam Geef me een menu en zeg hallo. Je ziet er zo lief uit, dus ik bied je een stoel aan. Glimlach en ik voel de warmte al opkomen Got nothing to fear (niets te vrezen) Je boeit me Je fascineert me Je verheft me Oooh Je magnetiseert Je prikkelt me Je betovert me Rijd rit rit rit met mij Rijd, rijd, rijd met mij, met mij Laten we gaan Plotseling zeg je: "Hé, hebben wij elkaar niet ontmoet?" Ik zal zeggen: "Ja, in een ander leven, wed ik. Zonder spijt." Dus we praten een tijdje en delen een lach Het voelt echt leuk om gewoon een praatje te maken Het is grappig hoe dingen rond komen en je voeten van de grond slaan Got nothing to fear (niets te vrezen) You captivate me Je fascineert me You elevate me Oooh Je magnetiseert Je prikkelt me Je betovert me Rijd rit rit rit met mij Rijd, rijd, rijd met mij, met mij Laten we gaan Ogen fonkelen Kuiltjes glimlachen Voel nog steeds je kus branden op mijn lippen voor een tijdje Dan neem je mijn hand en vraagt me om met je weg te lopen En we worden verliefd zoals ik altijd al wilde Ja, ik zou een heel leven met je kunnen doorbrengen Ik kan nooit genoeg krijgen van zulke blauwe ogen Ik heb niets te vrezen, als jij hier bent Ik heb niets te vrezen, als jij hier bent You captivate me Je fascineert me You elevate me Oooh Je magnetiseert Je prikkelt me Je betovert me Rijd rit rit rit met mij Rijd, rijd, rijd met mij, met mij laten we gaan