Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: beck Songtekst: cupcake

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: beck - cupcake ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cupcake? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van beck! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van beck en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cupcake .

Origineel

I'm a motherfucker because I don't give a fuck!. Yow, ow! what the fuck is up!. Yeah, I'm a motherfucker 'cause. I don't give a fuck!. Yo, my man, what the fuck is up?. What the fuck is up? What the fuck is up?. What the fuck is going on in this town?. Big bloody wallet full of snakes. goddam cupcakes on fire. goddam cheesecake in my jeans!. (aw, save that for later).

 

Vertaling

Ik ben een klootzak omdat ik er geen reet om geef!. Wat is er verdomme aan de hand? Ja, ik ben een klootzak omdat. Het kan me geen reet schelen! Yo, mijn man, wat de fuck is er aan de hand?. Wat is er verdomme aan de hand? Wat is er verdomme aan de hand? Wat is er verdomme aan de hand in deze stad? Grote portemonnee vol met slangen. Verdomde cakejes in brand. Verdomde kaastaart in mijn jeans! (aw, bewaar dat voor later).