Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: beck Songtekst: don’t shit me, mama

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: beck - don’t shit me, mama ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don’t shit me, mama? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van beck! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van beck en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don’t shit me, mama .

Origineel

Said don't shit me, Mama Yea don't shit me, Mama Yea Mama, don't give me no burnt toast I said don't shit me, Mama Don't shit me, Mama Don't want no cream, bacon and egg So make me breakfast while I'm waiting Make me breakfast while I'm in the other room Don't burn my toast, don't burn my egg Don't crack my bacon 'til I can't stay I just want you to know that You can't shit me, Mama You can't shit me, Mama You can't shit me, Mama Woohoohoo! Said don't shit me, Mama Said don't shit me, Mama Don't shit me, Mama Don't shit me, Mama Don't shit me, Mama I don't want no bag of shit

 

Vertaling

Je zegt dat je me niet mag schijten, Mama Yea don't shit me, Mama Yea Mama, don't give me no burned toast Ik zei dat je niet moest schijten, mama Schijt niet aan me, mama Ik wil geen room, spek en ei Dus maak ontbijt voor me terwijl ik wacht Maak ontbijt voor me terwijl ik in de andere kamer ben Laat mijn toast niet aanbranden, laat mijn ei niet aanbranden Breek mijn spek niet tot ik niet meer kan blijven Ik wil alleen dat je weet dat Je mag niet in mijn broek schijten, mama Je mag me niet in de zeik nemen, mama Je mag niet in mijn kont schijten, Mama Woohoohoo! Zei dat je niet in mijn broek moet schijten, Mama Said don't shit me, Mama Schijt niet aan me, Mama Schijt niet aan me, Mama Schijt niet aan me, mama Ik wil geen zak stront