Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: beck Songtekst: guess i m doin fine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: beck - guess i m doin fine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van guess i m doin fine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van beck! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van beck en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals guess i m doin fine .

Origineel

There's a blue bird at my window I can't hear the songs he sings All the jewels in heaven They don't look the same to me I just wade the tides that turned Till I learn to leave the past behind It's only lies that I'm living It's only tears that I'm crying It's only you that I'm losing Guess I'm doing fine All the battlements are empty And the moon is laying low Yellow roses in the graveyard Got no time to watch them grow Now I bade a friend farewell I can do whatever pleases me It's only lies that I'm living It's only tears that I'm crying It's only you that I'm losing Guess I'm doing fine Press my face up to the window To see how warm it is inside See the things that I've been missing Missing all this time It's only lies that I'm living It's only tears that I'm crying It's only you that I'm losing Guess I'm doing fine

 

Vertaling

Er zit een blauwe vogel voor mijn raam. Ik kan de liedjes die hij zingt niet horen Al de juwelen in de hemel Ze zien er niet hetzelfde uit voor mij Ik waad gewoon door de getijden die keerden Tot ik leer het verleden achter me te laten Het zijn alleen leugens die ik leef Het zijn alleen tranen die ik huil It's only you that I'm losing Guess I'm doing fine All the battlements are empty And the moon is laying low Yellow roses in the graveyard Heb geen tijd om ze te zien groeien Nu heb ik een vriend vaarwel gezegd Ik kan doen wat ik wil Het zijn alleen leugens die ik leef Het zijn alleen tranen die ik huil It's only you that I'm losing Guess I'm doing fine Ik druk mijn gezicht tegen het raam Om te zien hoe warm het binnen is Zie de dingen die ik gemist heb Missend al die tijd Het zijn alleen maar leugens die ik leef Het zijn alleen tranen die ik huil It's only you that I'm losing Guess I'm doing fine