Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: beck Songtekst: pay no mind (version 2)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: beck - pay no mind (version 2) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pay no mind (version 2)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van beck! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van beck en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pay no mind (version 2) .

Origineel

tonight the city is full of morgues. and all the toilets are overflowing. there's shopping malls ripping out from the walls. as they walk out from the manure. that's why. I pay no mind. I pay no mind. I pay no mind. so give the finger to the folksinger. as he's....uh...y'know, doing his thing. on the radio. sales ride low thru the garbage-pail glow. the radio ghetto-blasting sun. that's why. I pay no mind. I pay no mind. I pay no mind. so get out your lead-pipe pipe dreams. and get out your ten-foot flags. the insects are huge. the poison's all been used. the poison's all been used. that's why. I pay no mind. I pay no mind.

 

Vertaling

Vanavond is de stad vol lijkenhuizen. en alle toiletten lopen over. er zijn winkelcentra die uit de muren scheuren. als ze uit de mest lopen. dat is waarom. Ik trek het me niet aan. Ik trek het me niet aan. Ik let er niet op. Dus geef de vinger aan de volkszanger. Als hij... je weet wel, zijn ding doet. Op de radio. De verkoop gaat laag door de gloed van de vuilnisbak. De radio ghetto-stralen zon. Daarom. Ik let er niet op. Ik let er niet op. Ik trek het me niet aan. Dus haal je loden pijp uit je dromen. En haal je vlaggen tevoorschijn. De insecten zijn enorm. Het vergif is al gebruikt. Het vergif is al gebruikt. Dat is waarom. Ik trek het me niet aan. Ik trek het me niet aan.